Programma
Soundworks in paradiso gemeente amsterdam

Soundworks x Paradiso

Soundworks x Paradiso

dinsdag 25 oktober 2022

dinsdag 25 oktober 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit is een besloten programma

  • Besloten programma

Soundworks is een motiveringstraject van gemeente Amsterdam met muziek als bron van inspiratie en contact om de deelnemers te interesseren en te motiveren naar werk of opleiding. Het doel is de deelnemers in hun kracht te zetten en hen een passend toekomstperspectief te bieden waarin zij zelf geloven. Het traject kan worden ingezet voor jongeren die moeilijk bereikbaar of beïnvloedbaar zijn. Door middel van muziek en influencers kunnen zij worden bereikt en dit contact maakt invloed mogelijk.

Sinds 2020 faciliteert Paradiso Soundworks door de kleine zaal van het podium ter beschikking te stellen voor het project en door sprekers uit de eigen organisatie aan te dragen. Op donderdag 25 oktober 2022 wordt het huidige traject feestelijk afgesloten in Tolhuistuin met optredens van de deelnemers. 

Line-up

Club

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma