What's on
Soundworks in paradiso gemeente amsterdam

Soundworks x Paradiso

Soundworks x Paradiso

dinsdag 25 oktober 2022

dinsdag 25 oktober 2022

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Main programme: 19:30

This is a private programme.

  • Private program

Soundworks is een motiveringstraject van gemeente Amsterdam met muziek als bron van inspiratie en contact om de deelnemers te interesseren en te motiveren naar werk of opleiding. Het doel is de deelnemers in hun kracht te zetten en hen een passend toekomstperspectief te bieden waarin zij zelf geloven. Het traject kan worden ingezet voor jongeren die moeilijk bereikbaar of beïnvloedbaar zijn. Door middel van muziek en influencers kunnen zij worden bereikt en dit contact maakt invloed mogelijk.

Sinds 2020 faciliteert Paradiso Soundworks door de kleine zaal van het podium ter beschikking te stellen voor het project en door sprekers uit de eigen organisatie aan te dragen. Op donderdag 25 oktober 2022 wordt het huidige traject feestelijk afgesloten in Tolhuistuin met optredens van de deelnemers. 

Line-up

Club

    How to get to Tolhuistuin

    Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

    Paradiso Programme

    What's on