Programma
Joe joe

Sounds of Change viert 5-jarig bestaan

Sounds of Change viert 5-jarig bestaan

zondag 16 oktober 2022

zondag 16 oktober 2022

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 14:45, Zaal sluit: 17:00, Hoofdprogramma: 15:00

Dit programma is alleen toegankelijk voor donateurs van Sounds of Change. Maak een donatie via www.soundsofchange.org om bij dit programma aanwezig te kunnen zijn.

  • Programma half zittend, half staand
  • Besloten programma

Music changes the world because it changes people!

Sounds of Change bestaat vijf jaar en viert dat op 16 oktober met haar hele team, partners en de donateurs: de leden van het Orchestra of Changemakers.

Sounds of Change gebruikt de kracht van muziek om mensen, groepen en gemeenschappen in beweging te brengen en verandering te bewerkstelligen.

Het werkveld van Sounds of Change is een breed netwerk van (hulpverlenings-) organisaties in binnen- en buitenland. Op locatie, maar ook online worden lokale hulpverleners, docenten, sociaal werkers en muzikanten getraind om de kracht van muziek in te zetten als verbindend en transformerend middel. Primaire doelgroepen hierbij zijn jongeren en (getraumatiseerde) kinderen in vluchtelingenkampen, asielzoekerscentra, krachtwijken en (ex) oorlogsgebieden.

De trainers van Sounds of Change begeven zich in de brandhaard van het Midden-Oosten; in conflictgebieden, vluchtelingenkampen en verwoeste steden. Of op andere plekken in de wereld waar armoede en verscheurdheid heerst. Overal waar het gemeenschapsgevoel is aangetast.
Precies daar brengt Sounds of Change de helende en verbindende kracht van muziek.

Wil je meer weten of donateur worden en ook naar het feestje komen? Kijk dan op www.soundsofchange.org

Line-up

Zonzij

    Route naar Tolhuistuin

    Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

    Paradiso Programme

    Programma