What's on
Joe joe

Sounds of Change viert 5-jarig bestaan

Sounds of Change viert 5-jarig bestaan

Sunday 16 October 2022

Sunday 16 October 2022

In Tolhuistuin - Zonzij

Doors: 14:45, Doors close: 17:00, Main programme: 15:00

You can only attend this programme if you made or make a donation for Sounds of Change via their website www.soundsofchange.org.

  • Program is half seated, half standing
  • Private program

Music changes the world because it changes people!

Sounds of Change bestaat vijf jaar en viert dat op 16 oktober met haar hele team, partners en de donateurs: de leden van het Orchestra of Changemakers.

Sounds of Change gebruikt de kracht van muziek om mensen, groepen en gemeenschappen in beweging te brengen en verandering te bewerkstelligen.

Het werkveld van Sounds of Change is een breed netwerk van (hulpverlenings-) organisaties in binnen- en buitenland. Op locatie, maar ook online worden lokale hulpverleners, docenten, sociaal werkers en muzikanten getraind om de kracht van muziek in te zetten als verbindend en transformerend middel. Primaire doelgroepen hierbij zijn jongeren en (getraumatiseerde) kinderen in vluchtelingenkampen, asielzoekerscentra, krachtwijken en (ex) oorlogsgebieden.

De trainers van Sounds of Change begeven zich in de brandhaard van het Midden-Oosten; in conflictgebieden, vluchtelingenkampen en verwoeste steden. Of op andere plekken in de wereld waar armoede en verscheurdheid heerst. Overal waar het gemeenschapsgevoel is aangetast.
Precies daar brengt Sounds of Change de helende en verbindende kracht van muziek.

Wil je meer weten of donateur worden en ook naar het feestje komen? Kijk dan op www.soundsofchange.org

Line-up

Zonzij

    How to get to Tolhuistuin

    Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

    Paradiso Programme

    What's on