Programma
Someone website

Someone

Someone

zaterdag 27 juni 2020

zaterdag 27 juni 2020

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Someone op 27 juni is uitgesteld en vindt nu plaats op woensdag 28 oktober. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.
English:
The June 27th concert of Someone is postponed to Wednesday October 28th. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

Someone is de naam waaronder de multi-disciplinaire artiest Tessa Rose Jackson psychedelische popmuziek en kunst uitbrengt. De Nederlandse songwriter, producer en multi-instrumentalist presenteert met haar vijfkoppige band het debuutalbum ‘ORBIT II’ in Cinetol. De plaat is bedoeld als een optimistische knipoog om de zware lading van deze onzekere tijden een beetje mee te relativeren.

NRC over de muziek van Someone:
“In de richting van Tame Impala gaan haar bedwelmende soundscapes vol psychedelisch cirkelende zweefklanken, deinende echo’s en haar eigen stem die als een astronaut de ruimte lijkt af te tasten.”

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • Someone
Hqdefault 200325 181030

Pull It Together

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200325 181030 1

Forget Forgive

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma