Programma
Persfoto smartlappen

Smartlappen Karaoke

Smartlappen Karaoke

zondag 17 februari 2019

zondag 17 februari 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 16:00, Hoofdprogramma: 17:00

Wat gebeurde er nou eigenlijk precies die zondag dag in de Alpha op Lowlands 2018? Werd daar om twee uur ’s middags nou door de hele tent de polonaise gelopen? Werd daar op het podium voor 20.000 mensen het levenslied gezongen door kandidaten uit het publiek? Brulden daar diezelfde 20.000 mensen “Bloed, zweet en tranen” mee om vervolgens hand in hand Willeke Alberti’s “Samen zijn” mee te zingen? Jazeker, dát is er gebeurd op die middag in de Alpha op Lowlands 2018. Dát is De Smartlappen Karaoke Live Show.

Onder het genot van een pilsie, een hassebassie, een pikketanussie of gewoon koffie en onder begeleiding van de Smartlappen Karaoke Live Band kan er naar hartenlust worden gezongen. Er is ruime keus uit het rijke Hollandse repertoire en ook voor de teksten is gezorgd.

Maar dat is nog niet alles. Om deze feestelijke avond compleet te maken heeft de Smartlappenkaraoke live-band een aantal bekenden uitgenodigd die de band gedurende de avond zullen vergezellen op het podium. De gastartiesten voor deze avond zijn Sanne Wallis de Vries, Frédérique Spigt, Wilfred Genee, Monique Klemann en Mell. Als dat niet gelijk staat aan gezelligheid, dan weten wij dat ook niet meer.

Zing, lal, lach, drink en pink een traantje mee met de grote hits van André Hazes, Willeke Alberti en Johnny Jordaan, maar ook met die van Jacques Herb, Ramses Shaffy en Ben Cramer. Kor is uw gastheer en Toos schenkt graag een borreltje voor U in.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Smartlappen Karaoke Live Show
Op zondag 17 februari komt de oergezellige Smartlappen Karaoke Live Show naar de grote zaal van Paradiso. Haal hier je tickets.

Live At Lowlands

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma