Programma
429679192 787597690058392 4697658927163724522 n

SLOPER

zaterdag 7 december

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Inclusief daglidmaatschap

De Vlaams-Nederlandse rockband en supergroep SLOPER werd in 2019 opgericht door maar liefst twee bekende drummers: Mario Goossens en Cesar Zuiderwijk. Vlaming Mario Goossens werd bekend als drummer van Triggerfinger en verdiende daarnaast ook zijn sporen in bands als Hooverphonic, Noordkaap en Monza. Cesar Zuiderwijk is sinds 1970 actief in de wereldberoemde rockband Golden Earring. 

De twee slagwerkveteranen jamden vóór de oprichting van SLOPER al vaker met elkaar, en besloten vervolgens Fabio Canini en Peter Shoulder daarbij te betrekken. Toen Peter in 2023 om persoonlijke redenen besloot een nieuw pad te bewandelen, stonden de overgebleven bandleden voor een dilemma. Ze haalden Jan Bas en Bas Soetens erbij en werkten gezamenlijk hard aan nieuwe muziek. De band tekende onlangs een contract bij Warner Music, het eerste album op dit label wordt verwacht in september 2024. Waar op hun debuutalbum 'Pulverise' classic rock en stonerrock de boventoon voerden, komen er op de nieuwe nummers invloeden van verschillende genres bij. 

Line-up

Club

  • Sloper
SLOPER

SLOPER

Struck By Lightning (Live at HUMBERTO)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma