Programma
Sivert web

Sivert Høyem

zaterdag 6 april

In Zonnehuis

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 32,00

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Op zijn nieuwe album 'On an Island' geeft Sivert Høyem ruim baan aan de melancholie. Dit geluid komt hij samen met zijn band ten gehore brengen in de intieme setting van Zonnehuis in Amsterdam Noord. 

Het nieuwe album, dat op 26 januari uitkomt, is opgenomen in de oude Zoar-kerk in Nyksund en klinkt even tijdloos als rauw. Het markeert een nieuw hoofdstuk in Høyems carrière, waarin het de afgelopen jaren vooral draaide om zijn rol als zanger in de band Madrugada; een van het grootste en meest geprezen bands van thuisland Noorwegen.

Deze show is uitverkocht, maar op 27 juni staat hij opnieuw in Paradiso voor een show in de Grote Zaal. Klik hier voor meer info en tickets

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Sivert Høyem
Sivert Høyem

Sivert Høyem

Aim For The Heart

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma