Programma
Sierra Ferrel

Sierra Ferrell + Sophia Kruithof

Sierra Ferrell + Sophia Kruithof

woensdag 29 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Sierra Ferrell is verplaatst van Paradiso naar Tolhuistuin. Let op: de aanvangstijd is gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, je hoeft hiervoor niets te doen. Ticketkopers ontvangen een e-mail met alle details. Voor algemene informatie over locatiewijzigingen, zie deze pagina: www.paradi.so/Ticketinfo.

Sierra Ferrell groeide op in een klein stadje in West Virginia. Nadat ze haar ouderlijk huis verliet zwierf ze door Amerika met een groep nomadische muzikanten. Toen Ferrell uiteindelijk aankwam in Nashville werd haar talent al snel opgemerkt. Ze tekende een platencontract bij Rounder Records en nu is het debuut 'Long Time Coming' daar. Op dit album staat een dozijn nummers die elk anders aanvoelen en klinken door het brede gebruik van instrumenten en genres. Toch hebben ze allemaal één ding gemeen: het grijpt de luisteraar bij de lurven en transporteert je naar een sprookjesachtige wereld. Van delicaat eclectisch, tot speelgoedpiano en klassieke country met banjo en akoestische gitaar; met haar betoverende stem en dito muzikaliteit creëert de singer-songwriter en multi-instrumentalist een sfeer die je niet snel vergeet.

Support: Sophia Kruithof

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sierra Ferrell
  • Sophia
Op 29 juni staat countryartiest Sierra Ferrell in Tolhuistuin. Klik hier voor tickets en meer informatie

Sierra Ferrell

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma