Programma
Image1 180720 110709

Shht

Shht

maandag 1 april 2019

maandag 1 april 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit is het verplaatste concert van 6 december. Kaarten gekocht voor die datum blijven geldig voor dit concert.

Maak je klaar voor de meest geflipte noisepop band van België: Shht. Met een groovy gedreun en dartele mokerslag doet Shht je lachen en huilen tegelijk. Hun liveshows zijn een energieke ervaring balancerend tussen aardbevingen in Haïti en een LSD-trip. Hiphop, noise, Raketkanon en synthpop-liefhebbers mogen in hun handjes knijpen met de muziek van dit vijftal. Shht gaat hard en sleept jou mee in hun knotsgekke muziek. 

De Vlaamse website Knack Focus schreef: "De muziek bewandelt paden waar de meeste groepen ver van wegblijven. Driestemmige autotune, robotgeluiden of een dolgedraaide cover van Bohemian Rhapsody: alles kan in het universum van Shht. Door de verpakking heen hoorde we vooral steengoede, intelligente songs."

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Shht
Hqdefault 180720 111539

Life

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 180720 111541

Don't Care (live)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma