Programma
IMG 7489

Sevn Alias

Sevn Alias

vrijdag 17 februari 2023

vrijdag 17 februari 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Sevn Alias is niet meer weg te denken uit het Nederlandse hiphoplandschap. In 2015 betrad hij de scene en slechts binnen een paar jaar heeft hij verschillende gouden en platina platen op zijn naam staan, waarin de rapper zich beweegt tussen hiphop, grime, en trap. Hij werkte samen met gerespecteerde namen als Boef, Kevin, Hef en Josylvio, maar heeft zijn gevestigde naam te danken aan zijn eigen consistentie en zijn verhalende en reflectieve tracks. Naast het schrijven van verschillende hitsingles en albums heeft Sevn ook veel van de grootste festivals van Nederland gestaan, zoals Lowlands, WOO HAH!, Appelsap en Pinkpop.

Op 9 december bracht de artiest zijn 13e album ‘The Last Flowbender’ uit op zijn eigen label 10AK Entertainment. Naar eigen zeggen een puur album dat hij niet heeft geschreven voor de hitlijsten, maar voor de liefhebbers. 

Support: Otje, Siggy & D1ns en OCS

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sevn Alias
  • Otje
  • OCS
Sevn Alias

Sevn Alias

In Amsterdam ft. Maan

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma