Programma
Sef website2

Sef

Sef

donderdag 28 oktober 2021

donderdag 28 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check voor meer informatie www.paradiso.nl/nl/nieuws/informatie-bezoeken-programma-s-met-coronatoegangsbewijs/84818/

De Amsterdamse alleskunner Sef bracht begin 2020 zijn meest recente album 'El Salvador' uit, waarop hij in ijzersterke popliedjes de grotere levensvragen niet schuwt. Omdat hij zijn nieuwe album vanwege de aanhoudende lockdown niet live kon spelen, besloot hij eind vorig jaar om zijn plaat in Paradiso op te nemen. En niet zoals we hem live kennen in een kleine elektronische set-up, maar met een bigband en strijkers. Op 26 en 28 oktober 2021 treedt hij weer op in de grote zaal van Paradiso, maar nu onder begeleiding van een orkest én in het bijzijn van publiek.

Sef begon zijn muzikale carrière binnen de groep Flinke Namen, samen met Glen Faria en Mossel. In 2011 bracht hij voor het eerst solomuziek uit en scoorde meteen een hit met ‘De Leven’, de titelsong van de film Rabat. Yousef manifesteerde zich ook als grafisch ontwerper en regisseur; hij maakte veel van zijn eigen artwork en videoclips, evenals die van collega-artiesten.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Sef met orkest
Hqdefault 210420 101651

Sef

Secondelijm (live in Paradiso)

Hqdefault 210420 101651 1

Sef

De Leven

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma