Seamous fogerty

Seamus Fogarty

Seamus Fogarty

vrijdag 15 februari 2019

vrijdag 15 februari 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma met zitplaatsen

Seamus Fogarty mixt alternatieve folk met electronica. Die Ierse artiest die vanuit Londen opereert, kan maanden werken aan zijn liedjes. Fogarty neemt de nummers eerst puur en klein op, om ze vervolgens aan te vullen met random opgenomen geluiden, spoken word samples en sythesizer effecten. Deze bijzondere nummers zijn terug te horen op het tweede album 'The Curious Hand' dat dit jaar uitkwam via het gerenommeerde Domino Records. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Seamus Fogarty
Op vrijdag 15 februari geeft Seamus Fogarty een concert in de Tuinzaal van Paradiso Noord in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Van Gogh's Ear

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma