Persfoto Tour S10 mb

S10

zaterdag 16 december

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 31,50

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 4,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

S10, inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop, vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Haar album 'Vlinders' bouwt voort op het ontluikende emotionele spectrum en de scherpe en elegante sounds. Deze werd vorig jaar opgevolgd door het album 'Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt' dat lovende kritieken mocht ontvangen. Ze gooide hoge ogen in heel Europa toen ze in de finale stond van het Eurovisie Songfestival met het nummer 'De Diepte' en daar de elfde plek veroverde. Ook dit jaar wist ze tijdens Lowlands een prachtige show neer te zetten. In december strijkt ze neer in Paradiso om dit dunnetjes over te doen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • S10
S10 x Frenna x Kevin

S10 x Frenna x Kevin

Adem Je In (Live)

S10 op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma