Programma
HET RITME VAN DE STAD ARTWORK 2024 VOOR PARADISO 2 ZT

Ritme van de Stad

Ritme van de Stad

Tuesday 2 April 2024

Tuesday 2 April 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Muziekcentrum Eiwerk, HVO-Querido, Het Leger des Heils, Stichting Prisma, The Mystifiers en De Brouwerij organiseren samen elke maand Sociale Concerten in de Bovenzaal van Paradiso tijdens DIP (Dinsdag In Paradiso).

Na een reeks succesvolle edities van Het Ritme van de Stad in het Vondelpark Openluchttheater en Paradiso, keert de concertreeks weer terug in de Bovenzaal. Van rock tot pop, van reggae tot soul, van songwriters tot swingende bands. Elke avond wat nieuws! Met Het Ritme van de Stad laten we zien dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn en zorgen we voor verbinding tussen cultuur, welzijn en de stad Amsterdam. Dit mooie initiatief geeft de muzikanten van alle deelnemende organisaties de mogelijkheid om hun passie op een prachtig openbaar podium te delen met elkaar, én veel publiek. 

Stadspas:
Stadspashouders krijgen gratis toegang. 

Line-up

Bovenzaal

    DIP (Dinsdag In Paradiso)

    DIP is een vrije ruimte waar makers de ruimte krijgen om elke dinsdagavond nieuwe ideeën uit te proberen en te experimenteren. Een plek voor talentvolle organisaties, collectieven, kunstenaars, performers, makers, vrije vogels en uitvinders om een eigen invulling te geven aan de dinsdagavond van Paradiso.

    Bekijk het hele programma van DIP
    Dinsdagin Paradisotypology14

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma