Programma
Reggae vibrations overview

Reggae Vibrations

Reggae Vibrations

vrijdag 15 maart 2019

vrijdag 15 maart 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 22:00, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 22:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Reggae Vibrations is de vaste reggae clubnacht in Paradiso met de beste sounds, iedere keer een special guest, en vaak ook een mooie film aan het begin van de avond.

Het belooft weer een knallende editie te worden, want de special guests Herbalize It, en Joggo komen naar Paradiso. Daarnaast draaien Live Wire, B3mma, Jah Code & Fontoyard de lekkerste reggae tunes.

Line-up:
* Herbalize it (special guest)
* Joggo Music (special guest)
* Live Wire
* DJ B3MMA
* Jah Code
* Fontoyard

--
Voor het feest vertoont Reggae Vibrations ook nog een film in de kleine zaal. Om 20.15 uur (doors open: 19.45 uur) vangen ze aan met de IFFR-docu ‘Black Mother’ (+ de korte film ‘Black Hair’). Hier kun je meer informatie en tickets kopen voor deze vertoning. Tickets voor de film geven automatisch toegang tot Reggae Vibrations ft. Herbalize It, Joggo & more, de aansluitende clubnacht die om 22.00 uur begint!  

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma