Programma
Meta cornerstones

Reggae Vibrations: Meta & The Cornerstones

Reggae Vibrations: Meta & The Cornerstones

Friday 23 November 2018

Friday 23 November 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Reggae Vibrations is een reggaefeest met de beste sounds en iedere keer een special guest.

Het belooft weer een knallende editie te worden met als  special guests: Meta & The Cornerstones. Verder staat de avond in het teken van Empress Messenjah. Ze is namelijk al 35 jaar bezig met muziek. Daarnaast worden de lekkerste reggae en dancehall tunes gedraaid door het dj-team van Reggae Vibrations.

Het concert van de Senegalese reggaesensatie begint al om 20.30 uur, dus zorg dat je er vroeg bij bent. 

Meta & The Cornerstones is de nieuwe Afrikaanse reggaesensatie. Meta’s eigenzinnige vocals worden bijgestaan door weergaloze sounds van zijn band. De combinatie van reggae, afro-pop, hip-hop, rock en soul met gepassioneerde teksten in het Engels, Frans, Wolof en Fulani zijn zowel integrerend als opwindend. In 2000 vormde Meta zijn eerste band (Yalla Suuren) en binnen twee jaar werd hij gezien als een van de meest toonaangevende stemmen van zijn generatie in West-Afrika. Hij verhuisde van Senegal naar de de Verenigde Staten, waar hij zijn huidige band vormde. De band behoudt de roots van de reggae maar voegt daar een frisse sound aan toe.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Meta And The Cornerstones
  • Ike Melchizede
  • Nathifa Efia
  • Sista Benji
  • Shashamane Sound
  • Empress Messenjah
Hqdefault 181016 213156

Meta & The Cornerstones

Mind Your Business

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma