Programma
Ray fuego

Ray Fuego

Ray Fuego

zaterdag 15 december 2018

zaterdag 15 december 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 21:00

Ray Fuego heeft met zijn 21 jaar al een digitaal oeuvre opgebouwd je u tegen kunt zeggen. Het begon allemaal met “Fuego parasimpre”, zijn eerste solo project wat werd opgevolgd door de “Bummy Boys” 1 en 2 mixtape samen met GRGY en KC. Eind 2015 bracht hij ook nog een EP genaamd “Siroop ‘N Lottosackas”, en herhaalde eind 2016 dit kunstje met zijn onverwachte “Lonely Christmas” EP. In 2017 was daar zijn EP "Wit", in januari van dit jaar bracht Ray zijn EP "Zwart" uit. In juni was er toen plotseling een duo single met tracks "Geen Pet" en "DK" met Yung Nnelg. 

Op 24 maart brak Ray Fuego de kleine zaal van Paradiso af: op 8 september staat hij in Paradiso Noord om dat nog eens vakkundig over te doen. Ray Fuego is de aanstichter van het punk imago dat rondom SMIB heerst. Zijn muziek komt in eerste instantie sluw en duister over, maar live trekt hij je in een compleet andere werkelijkheid. Zijn extravagante uiterlijk gaat gepaard met zijn roekeloze mentaliteit en maakt hem een ongeleid projectiel, die zelfs in de intieme setting van De Wereld Draait Door zijn energielevel niet in bedwang wist te houden.

Support acts: $KEER & BOO$, Nubi, SMIBSQUAD dj set

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Ray Fuego
  • $KEER & BOO$
  • NUBI
  • SMIBSQUAD DJ SET
Hqdefault 180927 123509

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma