What's on
Ray fuego

Ray Fuego

Ray Fuego

Saturday 15 December 2018

Saturday 15 December 2018

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 21:00

Ray Fuego heeft met zijn 21 jaar al een digitaal oeuvre opgebouwd je u tegen kunt zeggen. Het begon allemaal met “Fuego parasimpre”, zijn eerste solo project wat werd opgevolgd door de “Bummy Boys” 1 en 2 mixtape samen met GRGY en KC. Eind 2015 bracht hij ook nog een EP genaamd “Siroop ‘N Lottosackas”, en herhaalde eind 2016 dit kunstje met zijn onverwachte “Lonely Christmas” EP. In 2017 was daar zijn EP "Wit", in januari van dit jaar bracht Ray zijn EP "Zwart" uit. In juni was er toen plotseling een duo single met tracks "Geen Pet" en "DK" met Yung Nnelg. 

Op 24 maart brak Ray Fuego de kleine zaal van Paradiso af: op 8 september staat hij in Paradiso Noord om dat nog eens vakkundig over te doen. Ray Fuego is de aanstichter van het punk imago dat rondom SMIB heerst. Zijn muziek komt in eerste instantie sluw en duister over, maar live trekt hij je in een compleet andere werkelijkheid. Zijn extravagante uiterlijk gaat gepaard met zijn roekeloze mentaliteit en maakt hem een ongeleid projectiel, die zelfs in de intieme setting van De Wereld Draait Door zijn energielevel niet in bedwang wist te houden.

Support acts: $KEER & BOO$, Nubi, SMIBSQUAD dj set

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Ray Fuego
  • $KEER & BOO$
  • NUBI
  • SMIBSQUAD DJ SET
Hqdefault 180927 123509

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on