Programma
Paradiso

RAUW

RAUW

zaterdag 10 december 2016

zaterdag 10 december 2016

Een eresaluut aan 14 jaar opstandig feesten! De aller-aller-aller-laatste editie van RAUW ooit... Joost van Bellen en nachtburgemeester Mirik Milan trekken voorgoed de stekker uit de legendarische clubnacht RAUW. Dat feit kan niet zomaar geruisloos verdampen en verdwijnen in de geschiedenisboeken. RAUW doet nog vier spetterende edities én komt met een heus RAUW-boek, waaraan iedereen zijn steentje kan bijdragen. De laatste editie is op zaterdag 10 december in Paradiso.

Een exquise selectie van de allerbelangrijkste RAUW-smaakmakers staat op het menu, met onder andere Erol Alkan, Busy P van Ed Banger, Tommie Sunshine, Larry Tee en Miss Kittin, die met de prins van Boysnoize Records back to back gaat: Djedjotronic. Joost van Bellen zal een tranentrekkende prime-time set in de grote zaal draaien, alwaar Bas Kosters Studio met zijn voltallige hofhouding de boel op stelten komt zetten. VJ’s 00-Kaap en Jpech verzorgen de beeldenlawine. Verwacht verder acte de présence van Mike Mago, Nuno dos Santos, De Jeugd van Tegenwoordig, Alexander Technique van DJ’s Are Not Rockstars, Mason, Riptide, Baskerville, Ted Langenbach aka Shitmeister T., The Walk & Rogerseventytwo (TWR72), Doppelgang, Wannabe A Star, Mr. & Mrs. Cameron, DiscTwins en de RAUW-rookies Menno de Meester, Stijn Sadée en Avaars. De MC’s zijn Miss Bunty, Mnsr. Plastique en Lyrical Tie.

Afterparty Melkweg
Er is leven na Rauw in Paradiso. De poorten van de Melkweg, waar RAUW heel wat jaartjes heeft huisgehouden, gaan om 5 uur in de ochtend open voor een laveloos en liefdevol slotakkoord. In de cockpit staan Nuno Dos Santos, Erol Alkan, Joost van Bellen, RipTidE, Tommie Sunshine, de RAUW ALL STARS en nog wat vrienden. Ladyboy Rauwheid zal de boel door elkaar hosten.
Voor meer informatie en kaarten klik hier.

Vanaf nu kun je voor alle nachtprogramma’s ook terecht op www.clubparadiso.amsterdam.
Volg Club Paradiso ook via Facebook, Instagram en Twitter.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma