Programma
Quanza

QUANZA

zaterdag 22 juni

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:45, Hoofdprogramma: 22:15

Ticket € 14,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

QUANZA is een Nederlandse-Surinaamse artiest, producer, gitarist, componist en musicoloog. Zijn muzikale reis begon op dertienjarige leeftijd, geïnspireerd door de legendarische Jimi Hendrix, waarna hij zichzelf het gitaarspel eigen maakte. Enkele jaren later werd hij gegrepen door de muziek van Flying Lotus, wat het begin markeerde van zijn avontuur als elektronische muziekproducer. Zijn muzikale stijl kenmerkt zich door een eclectische mix van live-instrumentatie en elektronische klanken, die reikt van experimentele hiphop tot elektronische jazz.

De muziek van QUANZA heeft al de aandacht getrokken van artiesten zoals CARISTA, die hem uitnodigde om bij te dragen aan het eerste album van het Utrechtse platenlabel United Identities, getiteld 'Modern Intimacy'. Zijn debuutnummer 'A Death Supreme' op United Identities werd al snel opgepikt door Benji B, de muziekdirecteur van Louis Vuitton, die het draaide op BBC Radio 1. Kort daarna bracht QUANZA zijn eerste solosingle 'Neon Noir' uit en ontving lovende kritieken in toonaangevende magazines zoals MixMag en Patta, en bereikte al snel een half miljoen streams op Spotify.

Op zaterdag 22 juni brengt QUANZA zijn debuut-EP 'OPEN THE GATES' uit in Paradiso, waarna klaar is om de wereldwijde muziekscene te betreden.

Line-up

Bovenzaal

  • QUANZA
QUANZA

QUANZA

Gitana

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma