Programma
Pretenders Press Photo Ki Price cropped

Pretenders + The Picturebooks

Pretenders + The Picturebooks

dinsdag 24 september

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 42,00

Voor leden

Geen servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Geen servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Let op: dit is het verplaatste concert van woensdag 27 maart 2024. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum zijn ook geldig voor dit concert. Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

De invloedrijke rockband Pretenders onder leiding van de onvermoeibare frontvrouw Chrissie Hynde werd opgericht in 1978 in Hereford, Engeland. De band werd wereldwijd succesvol met hun unieke mix van rock, punk en pop en hits als 'I'll Stand By You', '2000 Miles' en 'Brass in Pocket'. Gedurende de jaren evolueerde Pretenders door verschillende bezettingswisselingen, maar bleef Hynde het creatieve brein achter de formatie. In 2003 gaf Pretenders voor het laatst een concert in Paradiso, in 2024 komt de band terug voor twee concerten in de Grote Zaal.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Pretenders
Pretenders

Pretenders

Brass In Pocket

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma