Programma
Pretenders Press Photo Ki Price cropped

Uitgesteld

Pretenders + The Picturebooks

Pretenders + The Picturebooks

woensdag 27 maart

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 47,00

Prijs is inclusief € 5,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 5,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

UITGESTELD TOT NADER TE BEPALEN DATUM
Dit concert is uitgesteld tot een nader te bepalen datum. De nieuwe datum wordt binnenkort bekend gemaakt. Zodra de nieuwe datum bekend is, is het mogelijk om tickets te retourneren. De tickets behouden tot die tijd hun waarde. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

De invloedrijke rockband Pretenders onder leiding van de onvermoeibare frontvrouw Chrissie Hynde werd opgericht in 1978 in Hereford, Engeland. De band werd wereldwijd succesvol met hun unieke mix van rock, punk en pop en hits als 'I'll Stand By You', '2000 Miles' en 'Brass in Pocket'. Gedurende de jaren evolueerde Pretenders door verschillende bezettingswisselingen, maar bleef Hynde het creatieve brein achter de formatie. In 2003 gaf Pretenders voor het laatst een concert in Paradiso, in 2024 komt de band terug voor twee concerten in de Grote Zaal.

Support act: The Picturebooks

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Pretenders
  • The Picturebooks
Pretenders

Pretenders

Brass In Pocket

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma