Programma
Pitou Website

Pitou

Pitou

donderdag 29 oktober 2020

donderdag 29 oktober 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen

NL: Dit concert is verplaatst naar 11 maart 2021. Tickets gekocht voor 11 mei, 6 oktober of deze datum blijven geldig voor 11 maart.

ENG: This concert has been postponed to March 11th 2021. Tickets bought for May 11th, October 6th or this date will remain valid voor March 11th.

-

Pitou maakt melancholieke folk, geïnspireerd door de melodieën van Joni Mitchell, de mooie droefheid van Sparklehorse en de koorzang van Le Mystere des Voix Bulgares. De Amsterdamse singer-songwriter brak in 2016 door met haar debuut-EP 'Pitou'. Vanaf dat moment ging het hard: zo speelde ze op toonaangevende festivals als The Great Escape, Best Kept Secret en Into The Great Wide Open en bracht ze haar tweede, goed ontvangen EP 'I Fall Asleep So Fast' uit. Er staat ons ongetwijfeld nog veel moois te wachten in de toekomst, want op dit moment legt ze de laatste hand aan een nieuw album én mogen we haar verwelkomen voor een bijzonder en intiem Coronaproof optreden in de grote zaal van Paradiso. Ze wordt deze avond bijgestaan door het Antwerpse orkest B.O.X (Baroque Orchestration X) en zal tevens een aantal gastzangers uitnodigen op het podium. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Pitou
  • B.O.X
Pitou - Debt Of A Lover

Pitou

Debt Of A Lover

Pitou - Be Delicate (live in Antwerp)

Pitou

Be Delicate (live in Antwerp)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma