Programma
Pitou Website

Pitou

Pitou

Thursday 11 March 2021

Thursday 11 March 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Let op: het concert van Pitou is uitgesteld naar 4 juli 2021. Alle tickets voor de oude datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Please note: the Pitou concert has been postponed to July 4, 2021. All tickets for the old date will remain valid for the new date. Ticket buyers will receive an email with more information.

-

Pitou maakt melancholieke folk, geïnspireerd door de melodieën van Joni Mitchell, de mooie droefheid van Sparklehorse en de koorzang van Le Mystere des Voix Bulgares. De Amsterdamse singer-songwriter brak in 2016 door met haar debuut-EP 'Pitou'. Vanaf dat moment ging het hard: zo speelde ze op toonaangevende festivals als The Great Escape, Best Kept Secret en Into The Great Wide Open en bracht ze haar tweede, goed ontvangen EP 'I Fall Asleep So Fast' uit. Er staat ons ongetwijfeld nog veel moois te wachten in de toekomst, want op dit moment legt ze de laatste hand aan een nieuw album én mogen we haar verwelkomen voor een bijzonder en intiem Coronaproof optreden in de grote zaal van Paradiso. Ze wordt deze avond bijgestaan door het Antwerpse orkest B.O.X (Baroque Orchestration X) en zal tevens een aantal gastzangers uitnodigen op het podium. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Pitou
  • B.O.X
Pitou geeft op 11 maart 2021 een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkijgbaar

Pitou

Debt Of A Lover

Pitou geeft op 11 maart 2021 een concert in Paradiso. Tickets zijn hier verkijgbaar

Pitou

Be Delicate

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma