Pipblom web

Pip Blom

Pip Blom

vrijdag 12 november 2021

vrijdag 12 november 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst naar dinsdag 22 februari 2022. Eerder gekochte tickets blijven geldig. Alle kaartkopers hebben op 28 september 2021 een email ontvangen met meer informatie. 

Het begon in 2016 met vier liedjes die de toen 19-jarige Pip Blom op zolder in haar eentje opnam en dankzij Spotify internationaal werden opgepikt. De Engelse BBC begon de muziek te draaien, het Amerikaanse SXSW zette Pip op de playlist, het Engelse label Grunt Grunt A Go Go bracht een single uit en media als DIY Magazine en Noisey waren laaiend enthousiast. De band is geïnspireerd door Blur, The Breeders en Parquet Courts, maar heeft een uitgesproken eigen geluid. Op 8 oktober brengen ze hun tweede album 'Welcome Break' uit en eerste single 'Keep It Together' klinkt alvast weer onweerstaanbaar aanstekelijk.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Pip Blom
Op vrijdag 12 november 2021 geeft Pip Blom een concert in Paradiso Noord. Koop hier je officiële tickets.

Pip Blom

Pip Blom - Daddy Issues

Op vrijdag 12 november 2021 geeft Pip Blom een concert in Paradiso Noord. Koop hier je officiële tickets.

Pip Blom

Pip Blom - Truth

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma