Programma
Petephilly

Pete Philly

Pete Philly

vrijdag 20 april 2018

vrijdag 20 april 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit jaar introduceert Pete Philly zijn nieuwe geluid. Als artiest is hij altijd breed georiënteerd geweest en dat hoor je terug in de recente single ‘Come Together’. Hij blaast nieuw leven in het hiphop genre met als resultaat een relaxte en funky nummer waarin zijn soulvolle zang de boventoon voert. 'Come Together' is een samenwerking met de talentvolle producer Melle Jutte. Zijn kenmerkende bass georiënteerde beats zullen te horen zijn op een groot deel van het nieuwe materiaal en zorgen voor een verfrissend nieuw geluid.

Pete Philly zegt zelf over zijn nieuwe materiaal: "Het voelt heel erg goed om weer creatief bezig te zijn. Ik ben diep dankbaar dat ik weer muziek kan maken en met een schone lei kan beginnen. Dit jaar komt al m’n opgekropte liefde en energie eruit en deel ik weer m’n hart." 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Pete Philly

Paradiso Vinyl Club Release

Tijdens dit concert presenteert Pete Philly in samenwerking met de Paradiso Vinyl Club de 7"  single 'Favorite Song / Come Together'. Leden van de vinylclub krijgen de single gratis thuisgestuurd en mogen naar deze releaseshow in Bitterzoet (beperkt aantal plekken).

Op vrijdag 20 april geeft de Nederlandse hiphopartiest Pete Philly een concert in Bitterzoet in Amsterdam.

Come Together

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma