Parov Stelar 2 1 c Tanja Schalling klein

Parov Stelar - Theater Tour + El Siciliano

Parov Stelar - Theater Tour + El Siciliano

dinsdag 19 maart 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 49,00

Prijs is inclusief € 5,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 5,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Onder het alias Parov Stelar werkte Marcus Fuereder met zijn creatieve samples en onorthodoxe productiemethoden aan een indrukwekkende discografie waarmee hij zichzelf één van Oostenrijks succesvolste internationale artiesten maakte. De producer onderscheidde zich al vroeg in zijn carrière met debuutrelease 'Rough Cuts', wat tegelijkertijd de geboorte betekende van electroswing: een vrolijke combinatie van elektronische muziek, jazz en swing waarmee hij internationale megahits zoals 'All Night' en 'Booty Swing' wist te scoren. Met meer dan vijftien jaar podiumervaring, treedt de multigetalenteerde artiest op 19 maart met zijn theatertour voor het eerst op in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Parov Stelar
  • El Siciliano
Parov Stelar

Parov Stelar

The Voodoo Engine

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma