Programma
Overmono web

Overmono live + Nèna - ADE

Overmono live + Nèna - ADE

Thursday 19 October 2023

Thursday 19 October 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:00

Dit programma is uitverkocht. Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Overmono mag gerust één van de spannendste elektronische acts van het moment genoemd worden. De broers uit Wales gingen aanvankelijk hun eigen muzikale weg - Tom maakte techno en Ed dubstep - maar vonden elkaar in een gedeelde frustratie over de beperkingen die een solocarrière met zich meebrengt. Het duo Overmono was geboren.

De broers brachten hun eerste werk uit op eigen label Poly Kicks, tot ze vanaf 2020 een aantal EP's uitbrachten op het Britse XL Recordings, waarmee de twee hun positie in de underground verstevigden. Het door Resident Advisor als Track Of The Year bekroonde 'So U Kno' betekende een wereldwijde doorbraak. Debuutalbum 'Good Lies', dat 12 mei uitkwam, omvat alles waar Overmono de afgelopen jaren aan en naartoe heeft gewerkt: twaalf even euforische als melancholische nummers, beïnvloed door Amerikaanse rapplaten maar altijd gefilterd door het Britse prisma waarin ze opgroeiden.

De Amsterdamse Nèna zal met een eclectische selectie van bass, rollende techno, elektronische percussie en meer de dansvloer opwarmen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Overmono
  • Nèna
Paradiso Programme

Programma