Programma
STOOR Live

Speedy J presents STOOR Live - ADE

Speedy J presents STOOR Live - ADE

zondag 20 oktober

In Paradiso

Zaal open: 16:00, Zaal sluit: 23:59

Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Tijdens ADE 2024 keren Speedy J en de STOOR crew terug naar Paradiso voor een tweedaagse editie van audiovisueel spektakel STOOR live. Pink Noise, platform voor elektronische live-muziek, zal weer de Bovenzaal hosten en een selectie opkomende makers in de spotlight zetten. De line-up voor beide zalen wordt binnenkort bekendgemaakt. Klik hier voor informatie over zaterdag 19 oktober.

STOOR Live is een volledig geimproviseerde hardware jam tussen wisselende muzikanten, onder leiding van technoproducent Speedy J. Stagedesign, licht en een team van videokunstenaars worden geregisseerd door spatial designer Karl Klomp. Door middel van robotcamera's en videohardwarehacks op een LED video-object, smelten beeld en geluid samen tot een 8 uur durende symbiose van ongebreidelde electronica.

Bekijk evenement op Facebook
STOOR Live in Paradiso

STOOR Live in Paradiso

ADE 2023

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma