Programma
Osib 2020 juli banner2 1

Ouwe Stijl is Botergeil

Ouwe Stijl is Botergeil

zaterdag 4 juli 2020

zaterdag 4 juli 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:30, Hoofdprogramma: 23:30

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

(English info below)
Nederlands:
Ouwe Stijl is Botergeil op 4 juli 2020 is uitgesteld en vindt nu plaats op zaterdag 3 juli 2021 (deuren open: 23:30 uur). De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The July 4th, 2020 event of Ouwe Stijl is Botergeil is postponed to Saturday, July 3rd, 2021 (doors: 23:30h). The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

The 4th of july, Independence Day. Terwijl aan de andere kant van de oceaan de onafhankelijkheid gevierd wordt, zorgt het feest Ouwe Stijl is Botergeil er voor dat er gefeest wordt zoals alleen echte Gabbers dat kunnen. Dit gebeurt in de legendarische locatie Paradiso aan de Weteringschans te Amsterdam. Zoals men gewend is van de organisatie, wordt weer alles uit de kast gehaald om het publiek te voorzien van een geweldige lineup. De DJ’s en live-acts zullen verdeeld worden over maar liefst 3 zalen, waarbij één ingericht zal worden als vinyl-only zaal.

Met trots gepresenteerd, de volledige lineup:

LADY DANA 🇳🇱
DROKZ 🇳🇱
LAURENT HO 🇫🇷
FRANTIC FREAK 🇳🇱
FRANK-E & MARS-L 🇳🇱
FORMEK & DANYTRIBE 🇮🇹
RANDY 🇮🇹
ROTTENCORE LIVE 🇪🇸
PECKERHEAD 🇩🇰
E-DE-COLOGNE LIVE 🇩🇪
B-SHOCK 🇳🇱
PAINBRINGER 🇳🇱
RE-CHARGE 🇳🇱
HELLCREATOR 🇳🇱
TOMMY 171 🇮🇹
LYRIX 🇳🇱
XQRUCIATOR LIVE 🇳🇱
FANIAC 🇳🇱
KAYCIE 🇳🇱
APAC 🇳🇱
THE ENFORCER 🇳🇱
NIRO 🇳🇱
MC: RG 🇳🇱
MC: AXYS 🇳🇱

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma