Promo Otoboke Beaver credit Takeaki Emori

Otoboke Beaver

Otoboke Beaver

maandag 11 juli 2022

maandag 11 juli 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Otoboke Beaver is een punkrock- en garagekwartet uit Kyoto, Japan. De band, opgericht in de muziekclub van de Universiteit van Kyoto, bestaat uit Accorinrin (zang en gitaar), Yoyoyoshie (gitaar en zang), Hirochan (bas en zang) en Kahokiss (drums en zang). De eigenzinnig stage presence, samen met de simpelweg ongelooflijke muzikaliteit van de band, zorgen voor een spannende geheel en een verrassende live-act. De band heeft veel aandacht gekregen van Pitchfork, NPR, i-D, The Fader, Stereogum, NYLON, BrooklynVegan, en op SXSW, FujiRock Festival, Coachella Music Festival en Lowlands Festival opgetreden. Tadanobu Asano, Aidan Moffat, The Cribs en Dave Grohl rekenen zich onder de fans van de band.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Otoboke Beaver

Gratis met de Indiestadpas

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Hqdefault 220329 121218

Otoboke Beaver

Don't Light My Fire

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma