Programma
Ohgeesy web

OHGEESY

OHGEESY

vrijdag 27 mei 2022

vrijdag 27 mei 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van OHGEESY op 27 mei 2022 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

OHGEESY begon met rappen toen hij 18 was en richtte in 2016 de groep Shoreline Mafia op met een aantal andere L.A. rappers. De groep had al snel succes met hun eerste releases en controversiële videoclips, en werd in 2018 getekend bij Atlantic Records. Dit resulteerde in samenwerkingen met hiphop grootheden zoals Tyga, Future, Kodak Black, YG en Lil Yachty. In 2020 kondigde de groep aan dat ze uit elkaar gingen om hun solocarrières na te streven.

Na de split van Shoreline Mafia bracht OHGEESY zijn eerste solo album uit, genaamd ‘GEEZYWORLD’. Pitchfork omschrijft het album als 'rapmuziek voor het hoogtepunt van het feest.'

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • OHGEESY

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma