Programma
Odie

Odie Leigh

Odie Leigh

Saturday 25 November 2023

Saturday 25 November 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

De muzikale avonturen van Odie Leigh begonnen als een weddenschap tussen vrienden om te zien wie het snelst viraal kon gaan. Geboren en getogen in het zuiden van Louisiana, is Leigh's muzikale reis net zo divers als het gebied waarin ze opgroeide. Als kind zong ze in schoolkoren en lofprijzingsbands van de kerk, maar pas in 2020 vond Leigh echt haar eigen stem. Ze kreeg eindelijk de vrijheid om haar eigen geluid te creëren, ver weg van het oordeel en de invloeden van de New Orleans muziekscene.

Omschreven als een "folk-misfit", weerspiegelt Odie Leigh's songwriting haar oprechte en gepassioneerde zoektocht naar identiteit te midden van de wirwar van culturele invloeden in een gebied doordrenkt van geschiedenis, traditie en fouten. Geïnspireerd door de tijdloze klanken van folk, blues en country die het zuidelijke muzieklandschap domineren, en gevormd door haar eigen autodidactische fingerpicking-stijl, biedt Leigh's muziek een eclectische kijk op het gevoel van verstrikt te zijn in de complexiteit van het leven, altijd ergens tussenin.

Line-up

Bovenzaal

  • Odie Leigh
Double Shift

Double Shift

Odie Leigh

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van Odie Leigh

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma