Programma
IMG 4396 mb

Odeal - Thoughts I Never Said Tour

Odeal - Thoughts I Never Said Tour

Saturday 11 May 2024

Saturday 11 May 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Odeal op 11 mei 2024 is verplaatst naar 14 november 2024. De aanvangstijd en locatie zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

De genre-overschrijdende sound van Odeal weerspiegelt zijn nomadische verleden: geboren in Duitsland en opgegroeid in Nigeria, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. In 2017 verhuisde hij terug naar Londen, kort voordat hij zijn debuut-EP's 'Need Time' en ‘Pragma’ uitbracht. Met een mix van mellow r&b en ritmische impulsen, die refereren aan Nigeriaanse stijlen, hielpen deze projecten Odeal te vestigen als een baanbrekende kracht in de ontluikende Alté-muziekscene in het Verenigd Koninkrijk. Dit jaar maakt hij zijn debuut in Tolhuistuin.

Line-up

Club

  • Odeal
Odeal

Odeal

Fine By Myself

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Odeal op Spotify

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma