Programma
Nubya Garcia website

Nubya Garcia

Nubya Garcia

donderdag 10 september 2020

donderdag 10 september 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:
De concerten van Nubya Garcia op 9 mei en 10 september zijn uitgesteld, het concert zal nu plaatsvinden 10 februari 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Nubya Garcia concerts on May 9 and September 10 2020 are postponed to February 10 2021. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone. 

==

Na haar fantastische optreden op Super-Sonic Jazz Festival 2019 in Paradiso, keert Nubya Garcia op 10 september terug naar Amsterdam voor een show in Paradiso Noord. Tenorsaxofonist Nubya Garcia is één van de vaandeldragers van de bruisende hedendaagse jazzscene van Engeland. Als kind van Caribische ouders, opgegroeid in een creatieve omgeving in het multiculturele Londen, maakte ze al vroeg kennis met genres als gospel, soul en latin en de voor Engeland zo typerende stijlen als grime, garage en dub. Al deze invloeden hoor je terug in haar bijzondere composities, dansbare liveshows én haar muziekkeuze in dj-sets en op de radio, want naast muzikant is Garcia tevens resident op het toonaangevende NTS radio.

Foto: Fabrice Bourgelle

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Nubya Garcia
Nubya Garcia - Live

Nubya Garcia

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma