Programma
Nubya Garcia website

Nubya Garcia

Nubya Garcia

woensdag 10 februari 2021

woensdag 10 februari 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Nubya Garcia op 10 februari 20211 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Let op: het concert van Nubya Garcia wordt in verband met de verlengde coronamaatregelen uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Zodra de nieuwe datum bekend is ontvangen alle kaartkopers een e-mail met meer informatie.

Please note: the concert of Nubya Garcia is postponed to a date to be determined due to the extended corona measures. As soon as the new date is known, all ticket buyers will receive an email with more information.

Na haar fantastische optreden op Super-Sonic Jazz Festival 2019 in Paradiso, keert Nubya Garcia op 10 februari 2021 terug naar Amsterdam voor een show in Paradiso Noord. Tenorsaxofonist Nubya Garcia is één van de vaandeldragers van de bruisende hedendaagse jazzscene van Engeland. Als kind van Caribische ouders, opgegroeid in een creatieve omgeving in het multiculturele Londen, maakte ze al vroeg kennis met genres als gospel, soul en latin en de voor Engeland zo typerende stijlen als grime, garage en dub. Al deze invloeden hoor je terug in haar bijzondere composities, dansbare liveshows én haar muziekkeuze in dj-sets en op de radio, want naast muzikant is Garcia tevens resident op het toonaangevende NTS radio.

Foto: Fabrice Bourgelle

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Nubya Garcia
Nubya Garcia - Live

Nubya Garcia

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma