Noa lauryn

Noa Lauryn (+ Band)

Noa Lauryn (+ Band)

zaterdag 18 maart 2023

zaterdag 18 maart 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Noa Lauryn, geboren en getogen in Amsterdam, groeide op als dochter van een muzikant. De familie-auto was altijd gevuld met D'Angelo, Earth, Wind and Fire en N.E.R.D. CD's. Papa (bassist Manuel Hugas, o.a. Liquid Spirits) nam haar mee naar optredens en mama leerde haar zingen en harmoniseren. Haar weg naar het podium was vrijwel onvermijdelijk.

Lauryns debuut-EP Colin Street (2020) werd met lof ontvangen door Sublime, NPO Soul & Jazz, 3voor12, Dansende Beren en anderen. Vorig jaar  ging ze voor het eerst op nationale tour, als onderdeel van rondreizend showcasefestival Popronde.

Dit jaar bracht ze een collab-EP uit met singer-songrapper Benjamin Fro, Remember Summer, die is uitgezonden op Sublime, NPO Soul & Jazz en NH Radio. Ze ontving financiering van het Fonds Podiumkunsten en het SENA Productiefonds voor de productie van haar debuutalbum, dat in het voorjaar van 2023 verschijnt. Op dit album zullen onder meer Candy Dulfer en Kay Slice te horen zijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Noa Lauryn
Hqdefault 221115 152434

Noa Lauryn ft. Josimar Gomes

Head On (Official Video)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma