Programma
Nihiloxica 2

Nihiloxica

Nihiloxica

dinsdag 16 februari 2021

dinsdag 16 februari 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Nihiloxica is verplaatst naar zondag 24 oktober 2021. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Let op! Dit programma gaat niet door en wordt uitgesteld tot een later te bepalen datum.

(English info below)
Nederlands:
Vanwege aangescherpte maatregelen genomen door de overheid om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan, is dit programma tot nader order uitgesteld. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The Dutch Government has taken measures to reduce the spread of COVID-19. Therefore, this concert is postponed until further notice. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=======

Het Anglo-Ugandese Nihiloxica laat horen hoe expressief, hypnotiserend en spannend muziek op basis van percussie kan klinken. Het sextet is een live percussieband, met Ugandese percussionisten, de Britse producer Spooky J en de mysterieuze ‘pq’ op analoge synths. Vanuit het koninkrijk van Buganda (Uganda) gebruikt en eert de band de traditionele en hypnotiserende ritmes en mixt deze met hedendaagse invloeden uit techno en underground dance. Het resultaat is donker, spannend en opzwepend. In juni 2020 verscheen hun debuutalbum 'Kaloli'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Nihiloxica
Nihiloxica - Live @ SEQUENCES

Nihiloxica - Live @ SEQUENCES

Nihiloxica - Kadodi (Official Music Video)

Nihiloxica - Kadodi (Official Music Video)

Nihiloxica - Black Kaveera

Nihiloxica - Black Kaveera (Official Music Video)

Ticket to the Tropics-pas 2020

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2020. 

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 10 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2020. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma