Programma
Nick Simon Set Vexy 5820 WEB

Nick & Simon + Ruben Annink

Nick & Simon + Ruben Annink

Friday 4 October 2019

Friday 4 October 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:00

Dit najaar staat voor Nick & Simon in het teken van hun allereerste clubtour. Tijdens de 'Nick & Simon Het Dak Eraf!'-shows komen alle bekende hits aan bod, zoals 'Rosanne', 'Pak Maar M'n Hand' en 'De Soldaat'. De nadruk ligt op de vele aanstekelijke uptempo liedjes uit hun indrukwekkende repertoire. Na elf shows bij Vrienden van Amstel Live, twee eigen shows in de Ziggo Dome en diverse optredens op zomerfestivals maken Nick & Simon het jaar compleet met deze nieuwe live uitdaging. De Volendamse zangers kijker er naar uit om met hun fans een onvergetelijke avond te beleven.

N.B. Alle bezoekers van Paradiso moeten een lidmaatschap hebben of kopen om toegang tot de programma's te krijgen. Een maandlidmaatschap a €4,00 is verkrijgbaar bij aankoop van een ticket en 's avonds aan de kassa van Paradiso en loopt na een maand vanzelf af. Voor meer informatie over het lidmaatschap klik hier.

Gezien de capaciteit is er een beperkt aantal plekken voor rolstoelen. Na aankoop van uw toegangsbewijs kunt u zich aanmelden via [email protected]

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Nick & Simon
  • Ruben Annink
Hqdefault 190212 135619

Mum van Tijd

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 190212 135619 1

Rosanne

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma