Programma
Newton Faulkner

Newton Faulkner with Special Guest Nati Dreddd

Newton Faulkner with Special Guest Nati Dreddd

woensdag 1 maart 2023

woensdag 1 maart 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De singer-songwriter Newton Faulkner heeft na het behalen van zijn diploma aan de Academy of Comtemporary Music in Guildford niet stil gezeten. Vanaf jonge leeftijd zat hij in verschillende bands en heeft de afgelopen 15 jaar als soloartiest uitstapjes gemaakt tussen (akoestische) folk, indie- en poprock. De Engelsman heeft in zijn carrière op verschillende grote festivals in Europa gespeeld en tourde door o.a. de UK en Australië. Vorig jaar bracht hij zijn 10e album 'Interference (of Light)' uit, waarop hij een kwetsbare kant van zichzelf laat horen en de grenzen tussen indie pop, alternatieve rock en folk opzoekt. 

Special guest: Nati Dreddd

Tijdens dit concert wordt Faulkner bijgestaan door de Schotse zangeres en songwriter Nati Dreddd. Slechts twee jaar geleden speelt ze nog gitaar in haar slaapkamer om zichzelf te vermaken tijdens de lockdown, maar na een aantal succesvolle livestreamshows kan Nati haar baan opzeggen. Met haar mentor Newton Faulkner richt ze zich nu volledig op haar muziek. Inmiddels heeft ze honderdduizenden luisteraars en een snelgroeiende wereldwijde aanhang.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Newton Faulkner
  • Nati Dreddd
Op woensdag 1 maart komt Newton Faulkner naar Tolhuistuin Amsterdam voor een concert. Klik hier voor meer info & tickets

Newton Faulkner

Dream Catch Me

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma