Programma
New School Future beyond

New School: Future & Beyond

New School: Future & Beyond

Sunday 27 August 2023

Sunday 27 August 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 23:00

Ticket information: Online €14,00 (incl. service) / Door €15,00

Dit programma is onderdeel van internationaal hiphopdansfestival Summer Dance Forever. Het festival vindt op verschillende locaties plaats, waaronder Paradiso, en biedt een keur aan dansvoorstellingen, explosieve battles (hiphop, popping, locking, house and waacking), soulvolle clubnachten en workshops van internationale topdansers. Dit jaar wordt het festival gehouden van 22-28 augustus. Voor het complete programma en tickets zie https://www.summerdanceforever...

Deze zondagnacht gaan we verder met de 50ste verjaardag van HipHop door het toekomstgeluid van de hiphopmuziek op de dansvloer te verkennen. We hebben enkele van onze favoriete new school talenten uit Amsterdam gevraagd om in hun glazen bol te kijken en ons te laten horen wat de Hiphop-toekomst ons allemaal beloofd!

Line-up

Grote Zaal

  • Maey
  • Ozai
  • Prime
  • Mc Faizel PlayFair

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma