Programma
Nederlands Blazers Ensemble foto Peter Lodder

NBE back on stage

NBE back on stage

Thursday 17 September 2020

Thursday 17 September 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:15, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.


De afgelopen maanden heeft het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) reikhalzend uitgekeken naar het moment dat ze samen met het publiek het seizoen 20/21 kunnen openen. Eindelijk is het dan zover: op donderdag 17 september om 20 uur wordt de grote zaal van het prachtige Paradiso weer gevuld met de ongeëvenaarde, unieke en uit duizenden herkenbare NBE klanken. Wat gaat het NBE spelen? Het exacte programma die avond blijft  – zoals altijd – tot vlak van tevoren een verrassing, maar zeker is dat hun optreden het publiek weer als vanouds van de sokken zal blazen, verbazen en zo nu en dan ook in ‘t hart zal raken. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Nederlands Blazers Ensemble

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma