Nederlands Blazers Ensemble foto Peter Lodder

NBE back on stage

NBE back on stage

donderdag 17 september 2020

donderdag 17 september 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:15, Main programme: 20:00

  • Program is seated only
  • Limited tickets per person
  • Tickets only sold online

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.


De afgelopen maanden heeft het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) reikhalzend uitgekeken naar het moment dat ze samen met het publiek het seizoen 20/21 kunnen openen. Eindelijk is het dan zover: op donderdag 17 september om 20 uur wordt de grote zaal van het prachtige Paradiso weer gevuld met de ongeëvenaarde, unieke en uit duizenden herkenbare NBE klanken. Wat gaat het NBE spelen? Het exacte programma die avond blijft  – zoals altijd – tot vlak van tevoren een verrassing, maar zeker is dat hun optreden het publiek weer als vanouds van de sokken zal blazen, verbazen en zo nu en dan ook in ‘t hart zal raken. 

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Nederlands Blazers Ensemble

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on