Programma
Nasty Cherry LR

Nasty Cherry

Nasty Cherry

dinsdag 24 november 2020

dinsdag 24 november 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Nederlands:
Het concert van Nasty Cherry in Paradiso is afgelast vanwege de aanhoudende onzekere situatie rondom de uitbraak van het coronavirus. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

English:
The Nasty Cherry concert at Paradiso has been canceled due to the persistent uncertainty surrounding the outbreak of the corona virus. All ticket buyers will receive an email with more information.

--

Indierockband Nasty Cherry uit Londen en Los Angeles ontstond in 2019 toen de vier leden aan elkaar werden voorgesteld door popster Charli XCX. De band werd per direct en nog zonder ook maar één nummer te hebben uitgebracht al een gigantische hype op internet, met tienduizenden volgers en uitverkochte concertzalen als gevolg. Niet zo gek natuurlijk, als je nagaat dat de bandleden al ruimschoots hun sporen hebben verdiend in de creatieve industrie: zo is zangeres Gabriette Bechtel ook geslaagd fotomodel, werkt bassist Georgia Somary in de filmwereld, speelt gitarist Chloe Chaidez al jaren in de rockband Kitten en drummer Debbie Knox-Hewson in Honeyblood en de band van Charli XCX. 

Eind 2019 bracht Nasty Cherry hun debuut EP ''Season 1'' uit via Charli XCX’s Vroom Vroom Records, met tracks geproduceerd door o.a. Andrew Wyatt (bekend van zijn werk met o.a. Liam Gallagher, Mark Ronson en Miley Cyrus) en Justin Raisen (Angel Olsen, Kim Gordon en Charli XCX). De muziek van Nasty Cherry klinkt als dansbare indierock- en pop, geïnspireerd door bands als Sunflower Bean, Wolf Alice en The Donnas. Op 24 november zie je Nasty Cherry voor het eerst in Nederland in Paradiso Amsterdam.

I'm With The Band: Nasty Cherry
Netflix heeft de totstandkoming en de eerste maanden na de oprichting van de band gevolgd en gedocumenteerd. Het resultaat is te zien in de zesdelige documentairereeks ''Im With The Band: Nasty Cherry''. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Nasty Cherry
Nasty Cherry - Win

Nasty Cherry

Win

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma