Programma
Naaz mailing

Naaz + Morpheus

Naaz + Morpheus

donderdag 14 december 2023

donderdag 14 december 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Rotterdamse zangeres, songwriter en producer met Koerdische roots Naaz maakt eigentijdse, minimalistische pop met natuurlijke geluiden uit de omgeving. Ze bracht in 2018 haar debuut-EP 'Bits of Naaz' uit, won in datzelfde jaar twee Edison muziekprijzen en stond al op talloze grote podia en festivals. Na deze overweldigende start trok de zangeres zich een tijdje terug. In januari 2023 bracht Naaz zelfstandig haar debuutalbum uit, getiteld 'Never Have I Ever'. De plaat bewijst de veelzijdigheid van de artiest en haar ongelooflijk gelaagde songwriting. Arabische invloeden vermengd met westerse geluiden creëren een zeldzame authenticiteit die alleen Naaz kan leveren.

Benieuwd naar de persoon achter deze mooie muziek? Op 10 november komt Naaz naar Plein Publiek in De Balie. Een programma waar er in gesprek wordt gegaan met makers over de kunst van makerschap

Support: Morpheus

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Naaz

Naaz - Never Have I Never

Naaz - Azadî

Naaz

Azadî

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma