Programma
Multibeat photo web

.multibeat ft GINGE, Thierry Ganz, Joya Mooi, Kay Slice, Leonard Luka en Melle Jutte + Maddy Moreah

.multibeat ft GINGE, Thierry Ganz, Joya Mooi, Kay Slice, Leonard Luka en Melle Jutte + Maddy Moreah

donderdag 2 mei

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:45

Ticket € 14,00

Voor leden

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

.multibeat weet naadloos beats, r&b en jazz met elkaar te verbinden, en daarmee de bijbehorende fans ook. Ze halen inspiratie uit de muziek van artiesten als Robert Glasper, The Free Nationals en BADBADNOTGOOD. Het Utrechtse trio, bestaande uit Boudewijn Pleij (toetsen), Thijs van Zutphen (bas) en Aron Smit (drums) maakt eigenzinnige r&b/hiphop met een vleug jazz en doen dit zelden alleen. 

Hun album “channel island” zit vol met vocale features en zal uitkomen in april 2024. Het album is een eerbetoon aan de Utrechtse wijk Kanaleneiland waar het album gemaakt is en bevat tracks in samenwerking met Pete Philly, GINGE, vAn, Thierry Ganz, Kay Slice, Joya Mooi, Melle Jutte, Leonard Luka en Tennishu (Butcher Brown). Het trio bracht al een indrukwekkende catalogus aan muziek, uit waaronder hun debuutalbum “Toolbox” met producer Noflik, en waren ze onlangs onderdeel van Super-Sonic Family Vol.2.

Speciaal en alleen voor hun Paradiso album release show neemt .multibeat een groot aantal van deze artiesten mee, namelijk GINGE, Thierry Ganz, Joya Mooi, Kay Slice en Melle Jutte. 

De Amsterdamse Maddy Moreah trapt de avond af met haar intieme en diepe R&B vibes.

Line-up

Bovenzaal

  • .multibeat
  • Maddy Moreah

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma