Programma
DSCF1197 7 Robin Junior Spiessens

Multani - ADE X Indiestad

Multani - ADE X Indiestad

vrijdag 15 oktober 2021

vrijdag 15 oktober 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit programma is uitgesteld. We werken samen met de artiest aan het vinden van een vervangende datum, maar deze is nog niet bekend. Ticketkopers worden hier per e-mail over geïnformeerd zodra er meer details bekend zijn. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen geretourneerd worden. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

Multani is het geesteskind van Niels Meukens. Nadat hij zijn sporen al verdiende als drummer bij verschillende gerenommeerde Belgische acts, waagt hij zich nu aan zijn soloproject. Vanuit Meukens huis in de buitenwijken van Antwerpen schrijft en componeert hij onder de naam Multani lo-fi, dromerige geluiden. Experimentele elektronica en bewerkte zang worden gecombineerd met nostalgisch aanvoelende synths en gecompliceerde percussie.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Multani

Gratis met de Indiestadpas 2020/2021

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2020 of met de Indiestadpas 2021, die beiden geldig zijn t/m 31 december 2021. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2021 is nu te koop via de Paradiso webshop en via de website van Indiestad.

Let op: voor dit concert zijn maar een beperkt aantal aanmeldingen beschikbaar. Kun je toch niet? Annuleer jouw aanmelding, zodat iemand anders nog in jouw plaats erbij kan zijn. 

Hqdefault 210806 155248

Multani

Lime

Billy place

Multani

Monster (live)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma