Programma
Cmsmudhoney

Mudhoney + The Drove

Mudhoney + The Drove

zaterdag 1 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

Mudhoney is een Amerikaanse grungeband die in de jaren '80 werd opgericht. De band maakte samen met Pearl Jam, Nirvana en Soundgarden deel uit van de Seattle-scene, met kenmerkend scheurende gitaren en ruwe zang. Nu, dertig jaar alter, zijn zanger Mark Arm, gitarist Steve Turner, bassist Guy Maddison en drummer Dan Peters terug met 'Digital Garbage', met nog steeds hun kenmerkende alternatieve rockgeluid, een verbindende factor in hun rijke oeuvre.

Support: The Drove

Line-up

Club

  • Mudhoney
  • The Drove
Op 1 oktober 2021 geeft de alternatieve rockband Mudhoney een concert in Paradiso Noord in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Mudhoney

Kill Yourself Live

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma