Programma
Ms Jones Valentines Speeddating Cover

Ms.Jones Valentine's Speeddating

Ms.Jones Valentine's Speeddating

maandag 14 februari 2022

maandag 14 februari 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Zaal sluit: 22:00, Hoofdprogramma: 20:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Programma met zitplaatsen

We missen het uitgaansleven. Na twee jaar thuis stilzitten is het de hoogste tijd om te socializen, te flirten en om vrouwen en diegene die zich als non-binair uiten te ontmoeten. Tijdens de Ms.Jones Speeddating kun je onder genot van een drankje en heerlijke muziek, in rondes van 6 minuten alles vragen aan de persoon tegenover je: Hoe is het met je? Wat heb je uitgespookt in het afgelopen jaar? Wat is je mooiste herinnering aan het uitgaan? Wat was het slechtste feest waar je ooit bent geweest? Wat mis je het meest van het nachtleven? Wanneer kunnen we weer een festival kippenvelmoment delen? 

Zo werkt het speeddaten
Iedere 6 minuten klinkt de bel en schuift de helft van de singles door naar de volgende tafel. Zo heb je steeds een andere gesprekspartner tegenover je.

Planning
19:30 uur – Inloop
19:45 uur – Start speeddate
± 20:15 uur – Pauze
± 20:25 uur – Vervolg speeddate
± 21:10 uur – Pauze
± 21:20 uur – Vervolg speeddate
± 22:00 uur – Einde speeddate

Line up
Sjeazy Pearl
Cherine Laiki
NORA.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma